Weekend med polarna eller Bootcamp för att kickstarta din träning?

Roliga och utmanande träningsresor i storslagen fjällmiljö för både kompisgänget och företaget.

Fjällfysiken är en träningsanläggning i Ottsjö, södra Årefjällen. Här finns gym, hinderbana, strongmanträning m.m. Fjällöpning och vandringsleder direkt från boendet. Vi sätter upp ett program efter just dina önskemål eller så bokar du in dig på ett av våra färdiga träningspaket.

 • Löpning

  På Fjällfysiken springer vi inte längs vägen. Utan över myrar, genom skogen och det slutliga målet upp på fjälltoppen! Att ha besegrat fjällsidan och nå toppen just i tid för att få se solen gå ner över fjällen är bland det häftigaste man kan uppleva!

 • Strongman

  I vårt utegym finns all utrustning för att prova på och träna Strongman. Det finns bl.a. traktordäck, Atlasstenar, Farmers walk och stockar. Strongman är den ultimata träningsformen för funktionell styrka. Att lyfta tunga och otympliga föremål stärker och skadesäkrar din kropp för vardagen.

 • Gymmet

  Fullt utrustat gym på 200m2. En avdelning med styrkemaskiner för funktionell styrka. Friviktsområde med utrustning för styrkelyft och crossfit. Klättring och kroppsviktsträning. Konditionsparken inkluderar incline trainer löpband, crosstrainer, spinning, rodd mm..

  Fler bilder

 • Hinderbana

  Runt anläggningen går våran tuffa och utmanande hinderbana, den letar sig fram på gamla stigar och korsar branta raviner och bäckar. Den bjuder på en häftig naturupplevelse och en utmaning utöver det vanliga.

 • Mat & Boende

  Från enklare boenden i form av lägenheter med 4-6 bäddar upp till vår högsta standard som du hittar i Ottsjö Bear Lodge. Mat är som standard helpension med frukost lunch och middag. Köket har fokus på lokala råvaror och kan anpassas för dig med allergier. I vissa av boendena finns även möjlighet att ha egen kock i huset.

 • Utrustning

  Styrkeutrustning av högsta kvalitet från Svenska Eleiko, säkerställer att du får ut mesta möjliga av dina träningspass.

Möjlighet till exklusivt boende i Ottsjö Bear Lodge

 • Läs mer om Bear Lodge

 • För företaget

  Vi ordnar allt ifrån en konferans med fjällvandring och teambuilding, till ett rent träningsläger med stenhårda pass, individuella träningsprogram och uppföljning. Vi gör även dagsevent. Allt efter era önskemål, maila eller ring för frågor och offert.

 • Kontaktuppgifter

  Kontakta gärna Fjällfysiken för mer info
  Jack Ottendahl
  Tel: 070-37 48 489
  E-post: jack@fjallfysiken.se